Blue Flower

 

Andy Damen is de eerste Rapid kampioen van Limburg geworden. Met groots machtsvertoon speelde Andy alle 4 de toernooien mee. Hij won Roermond en Maastricht en werd in Geleen en Brunssum 2e. Hij eindigde straatlengten voor Martijn van Gortel en Brion Koullen.

Nadat Gijs het net niet lukte om het LK sneldammen en LK senioren  te winnen is het Andy met groot gemak in deze discipline wel gelukt.

Via een Coup Maastricht lukte het vele Maastrichtenaren om hoog in het Limburgs eindklassement te eindigen, Erik de Gouw en Karel Leemreize eindigden gedeeld op de 5e plaats en Max Schwiebert eindige op de 7e plaats. Ook ons nieuw lid Pedro Kanzi eindigde op een hoge 10e plek met maar liefst 12 punten. Op een bescheiden 16e plek eindigde Dennis Joosten. (Hij richt zich op LK senioren). Tenslotte vinden we Dré Verheggen terug op plek 23 met 2 punten.

Het hoeft geen betoog dat de puntentelling het volgende jaar anders moet, b.v. nr. 1 op een avond krijgt het aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers die avond en dan elke volgende speler 1 punt minder. We moeten onze sport niet met de F1 willen vergelijken, elke vergelijking loopt mank.