Afgelopen vrijdag heeft Andy in Roermond de Euregio Pokal gewonnen.

De strijd om deze Pokal werd georganiseerd door Damclub Roermond in samenwerking met de Duitse dambond, die ook voor de prijzen zorgde. De Pokal was een ruim een halve meter hoge chocolade kerstman (5 kg) geschonken door de Lindt Chocolade fabrieken. Aanstaande woensdag zal Andy zijn clubgenoten op de clubavond allemaal een stukje laten proeven. Wellicht gaan dan het volgend jaar nog meer Maastrichtenaren om de EuregioPokal meestrijden. Het verslag vindt U hier

Afgelopen woensdag was Max de verrassende winnaar van de Pie Boosten trofee. Voor de zomervakantie had hij zich via zeges op Harrie en Alain  voor de finale geplaatst. Deze kon vanwege zijn vakantie niet meer voor de zomer plaatsvinden. Na zijn zomervakantie wilde Max zich in alle rust voorbereiden op de finale en eerst in vorm komen. Inmiddels staat Max 2e in het kampioenschap van Maastricht en is medekoploper in de strijd om het Limburgs kampioenschap en dus kon de finale gespeeld worden. Met tactisch afruil spel hield hij het spel overzichtelijk en sleepte op het oog een gemakkelijk remise uit het vuur. Dat was genoeg om winnaar te worden daar zijn tegenstander Gijs meer dat 100 rating punten sterker is.