Zaterdag 17-2 moest CT Limburg wederom een van zijn 6 uitreizen afwerken en ook dit keer een behoorlijke afstand. Het was de 2e keer dat we met 9 spelers aantraden en toch werd het weer een gelijkspel. Nieuwland had gekozen voor een tactische opstelling. Hun sterkste speler kwam uit op bord 4 te gen Wim Sanders, die toch vrijuit speelde en het zijn tegenstander moeilijk maakte. Toch kwam Pelle Sterk (zijn naam zegt het al) met de winnende combinatie op het bord. Ook Haije, net 2 dagen terug uit India zag een zetjje over het hoofd en verloor ook. De wandeling door het fraai in het Groenen Hart gelegen Nieuwland met karakteristieke boerderijen maakte veel goed. Ook het clublokaal was in een boerderij gelegen en waanden ons dammmers uit de vorige eeuw maar de gezelligheid was er beslist niet minder om, integendeel zelfs.

In de wedstrijd deden de 2 kopmannen Willy en Marcin wat van hen gehoopt werd, ze wonnen op bord 1 en 2. Op bord 3 stopte Dré een andere sterke speler af met een remise. Op bord 5 zorgde Jeroen weer voor een verrasende zege. Op bord 7 zorgde Ben voor de laatste uitslag een zwaar bevochten remise met een goed eindspel van Ben. Jac had zijn zinnen gezet op een 100% score deze competitie maar door de remise bleef hij toch de speler met de  hoogste efficiencie 84%! Theo op bord 9 pakte ook meteen de remise toen zijn tegenstander remise aanbood. Theo had n.l. wel gezien dat de tegenstander een winnende combinatie op het bord had.

Dankzij de spelers van Roermond, zij zorgden voor meer inbreng in het team dit jaar, konden we (bijna) steeds een compleet team op de been brengen. Overwinning op het anders kampioen geworden Brainsport en een spannende match tegen kampioen de Variant en het winnen van de streeksderby tegen de Vaste Zet en het gelijke spel in de andere streekderby tegen Eureka geven aan dat we in deze klasse meekunnen.