Na 3 ongelukkige uitslagen boekte CT Limburg nu een knappe 12-8 overwinning op de reserves van Eureka. Het was een verdiende zege na een spannende wedstrijd waarbij op een gegeven moment de overwinning in gevaar leek te komen.

Deze keer hoefde CT Limburg geen spelers af te staan aan Raes DC en kon de teamleider putten uit een grote selectie en moesten zelfs mensen aan de zijlijn toekijken. Na de paring bleken er zelfs 2 Belgische duels te zijn.

Als eerste speelde Luc een gelijkwaardige remise tegen Herman Pijnenburg 1-1.

Vervolgens was het Marcin die in het prestige duel met zijn landgenoot Raymond al heel snel de winst naar zich toetrok 3-1.

Ben paste heel goed op zijn tellen tegen combinatie Paul. Hij verloor geen schijf door een combinatie en het duel eindigde in remise. 4-2

Peter was een maatje te groot voor de Belg Albert Mol. Toch weet deze Belg met de week verder te komen met zijn partijen en wellicht komen er voor hem succesjes de komende wedstrijden. 6-2

Vervolgens was het Dré die verloor. Hij had een hopeloze middag nadat hij een dam tegen kwam. Weliswaar een stuk voor maar uiteindelijk capituleerde hij met een stuk meer.6-4

Leo speelde bekwaam remise tegen de winnaar van de veteranen B-spelers Remon. 7-5

Vervolgens was het Theo die na een spannende partij verloor van Yvar. De meest lachende spelers van beide teams zaten tegenover elkaar en ook na de wedstrijd konden zij het nog goed vinden met elkaar. 7-7 De spanning kwam helemaal terug.

De broer van Yvar deed het ook niet slecht. Hij, Folkert, wist bekwaam Ber op remise te houden. 8-8

Vervolgens was het Jeroen die de beslissing van de wedstrijd forceerde. Aanvankelijk zag het er naar uit dat Martin kon gaan winnen toen hij een combinatie kon nemen. Maar de mentaal harde Jeroen bleef geconcentreerd en maakte het zijn tegenstander moeilijk. Wellicht raakte Martin daardoor in de war want een uur later was het Jeroen die het beste van het speel had en dit heel vakkundig in winst liet uitmomden. 10-8

Het andere Belgische prestige duel tussen Henri en Johan eindigde in een overwinning voor Henri. Lang zag het ernaar uit dat het remise zou worden maar de Belgische producent van damaartikelen wist een dunne stand zo uit te spelen dat Johan zich ergens vergiste. Eindstand 12-8. Het had net zo goed 10-10 kunnen zijn maar bij dammen zijn de schijven rond. In de andere wedstrijd waarbij sommigen al hun geld op 18-2 hadden gezet werd het wel 10-10. Voor CT Limburg zit het jaar erop. De volgende wedstrijd is 5 januari en dam hebben we een "thuiswedstrijd"in Geleen.