Blue Flower

CT Limburg heeft de eerste zege van het seizoen toch nog kunnen pakken voor de Kerst. CT Tilburg werd gedecideerd met een 13-7 nederlaag naar huis gestuurd.

Aanvankelijk zag het er nog niet zo uit want een blunder van Haije was meteen genoeg om op een 0-2 achterstand te komen. Maar even later blunderde ook de Tilburger Wil Maas en kwam Dré 2 schijven voor en wist de partij ook te winnen 2-2. Hierna volgde een gedegen remise van Leo en ook van de dit keer rustig spelende Theo (eindelijk weer de oude Theo) stand 4-4.

Henri versloeg vervolgense de zetjesspecialist van Tilburg Herman Lamberts en we stonden met 6-4 voor. Vervolgens speelde MIchel naar een degelijke remise en de stand was 7-5.

Vervolgens was het Peter die weer een overwinning boekte na enige ophef van een schijf die van het bord zonder rand was gevallen. Gelukkig wist Henk Toepoel toch sportief te blijven. Direct daarna was het Erik die het winnende 11e punt maakt met een zage op Piet Jonkers. 11-5.

Na 2 ronden gestunt te hebben kwam Luc weer met beide benen op de grond, hij verloor van Patrick Botland. Maar de koek was voor ons nog niet op want tegen het jeugdige talent Kasper Barentsen wist Jeroen een zeer fraaie (blauw gekleurde) positionele zege te boeken en wonnen we met 13-7!

Tja en nu volgt de streekderby tegen Geleen. Net op tijd hebben we zelfvertrouwen gekregen en durven de wedstrijd aan. Het is natuurlijk altijd al spannend om straks te zien of beide teams wel compleet zijn. Het lijkt erop dat Geleen daar grotere problemen mee heeft dan ons.