Raes DC Maastricht heeft een forse nederlaag opgelopen tegen WSDV2.

De wedstrijd waar naar werd uitgekeken is in een desillusie geeindigd. In de aanloop werden de spelers van Wageningen gevreesd. Bovendien speelden de voorspelde weersomstandigheden ook door menig damhoofd. Uiteindelijk wist alleen de chaufeur van de spelersbus Janes een zege te boeken. 8 uur rijden (een bus vol met mensen die zich gedragen als een schoolklas die een schoolreisje maakt) en een pot dammen is voor Janes kennelijk niet teveel.

Helaas stonden tegenover deze ene zege 4 nederlagen en werd de ploeg met een flink pak slaag weer de gladde wegen opgestuurd.

Uithuilen en genieten van de aankomende feestdagen en afwachten tot de volgende wedstrijd. Een troost is dat we de volgende r 7e ronde alvast een overwinning hebben geboekt op Utrecht.