Blue Flower

Zaterdag 10 November speelde CT Limburg gelijk in Huissen tegen het CT VBI/Lent/ Nijmegen team. Het reizen naar Huissen had nog al wat voeten in de aarde want sommigen kwamen op eigen gelegenheid en weer anderen moesten die dan weer ergens op een station ophalen.

We verwachtten dat we met maar met 7 of 8 man aanwezig zouden zijn maar het werden er uiteindelijk 9 mede doordat Erik vanuit Huissen nog even naar Elst reed om daar Haije op te halen.

Na de afgelopen 2 nederlagen hoopten we nu toch weer eens 1 punt te behalen. De opstelling van de tegenstander en die van ons werd tot 2 keer toe na de start met ieders toestemming gewijzigd. Uiteindelijk had dan ook iedereen een partij.

Leo en Peter zaten om mogelijke boetes te voorkomen op de laagste borden (eerst 9 en 10, later 8 en 9) en boekten beiden een heel snelle overwinning op hun jeugdige tegenstanders. 0-4 Jammer dat Peter niet meer leider is in het landelijke klassement van de langste speelduur. Hij zakt nu naar plaats 5 met een achterstand van 2 uur en 35 minuten op de koploper.

Vervolgens speelden Erik, Luc en Theo een verdienstelijke remise 3-7

Haije werd uiteindelijk onze held! Hij speelde remise tegen een 1100+ speler en kreeg voor het eerst in zijn damleven een vetblauwe uitslag. 4-8.

Vervolgens een onverwacht verlies van Jeroen en de wedstrijd was weer helemaal open. 6-8.

Dan speelt Ben weer eens een degelijke remise en is het 7-9.

Vervolgens slaat Dré de plank helemaal mis en verliest en is het 9-9.