Blue Flower

In Brunssum wordt van 6 t/m 14 Augustus voor de 44e keer het oudste Nederlands zomertoernooi gespeeld. Van de Maastrichtse hoofdmacht nemen 4 personen deel.

Lokale favoriet is Gijs Schoenmakers die al jaren goed presteert en daar al het Limburg klassement gewonnen heeft en zelfs bijna een podiumplek. Met zijn Riga ervaring afgelopen zomer zou dat misschien wel mogelijk zijn als het allemaal meezit.

Vervolgens hebben we Harry Velraeds en Dick Huitink. Normaal gesproken eindigen deze 2 spelers achter Gijs, maar het feit dat dit hier staat zal hun extra prikkelen om te laten zien dat uitzonderingen de regel bevestigen.

Tenslotte speelt ook Peter Bronstring weer dapper mee, Peter is een zeer gewaardeerde invaller in de hoofdmacht, maar het toernooi is naarmate de week vordert toch zwaar voor een 70+'er. Hopelijk niet teveel dagen boven de 30 graden hoewel de vooruitzichten zijn dat uitgerekendĀ  op de slotdag de eerste regionale hittegolf van het jaar een feit kan zijn.

Grote afwezigen zijn Andy Damen en Dennis Joosten die normaal gesproken goed zijn voor een stunt van de eerste orde.

We wensen onze leden een fijn toernooi toe met mooie sportieve prestaties en menigeenĀ  van ons zal een van de dagen gaan supporteren (dit jaar toegang gratis!).