Blue Flower

Op de laatste zaterdag van Oktober wist CT Limburg voor de derde keer op rij ongeslagen te blijven. Het werd een klinkende 14-6 zege op Rivierendammers 2.

Door een klein ongelukje kwam Melvin een schijf achter maar toch wist de jonge Melvin zijn eerste nationale competitie punt te behalen door remise te spelen.

Vervolgens won Muriel voor de 2e keer op rij in de nationale competitie. Hij bleef rustig afwachten tot zijn jeugdige tegenstandster een fout maakte en sloeg toen toe. Glunderend van oor tot oor bleef Muriel zijn team vervolgens aanmoedigen.

Toen Dré een voordelige stand zag verwateren en in het nadeel kwam maakte zijn tegenstander een blunder en kon hij met een lichte combinatie een schijf winnen en gedesillusioneerd gaf de tegenstander op.

Vervolgens moest Brion in remise berusten, zijn tegenstander had deze middag zichzelf overtroffen door geen fout te maken tegen de Limburgs kampioen. Ook Theo haalde een verdiende blauwe remise door het eindspel goed uit te spelen en daarna ging hij samen met Muriel genieten van de 7-3 voorsprong.

Dankzij Luc Jennes, die alweer won werd het 9-3 en het werd duidelijk dat we weer gingen winnen.

Een kleine tegenslag volgde toen Wim onfortuinlijk een foutzet deed maar de stand 9-5 bracht de overwinning nog niet in gevaar.

Vervolgens ging de jeugdige tegenstander van Peter in het eindspel alsnog in de fout en kon Peter na enige opluchting het 11e punt scoren. Toen was de beurt aan Jeroen, hij informeerde of hij remise moest nemen maar kreeg te horen dat het 11e punt al binnen was en mocht voor eigen succes gaan. Stijlvol wist hij een goede partij af te ronden in winst.

Ook Remon wilde winnen en nam het remise aanbod niet aan. Toch moest onze vechter alsnog in remise berusten en werd het een 14-6 overwinning.

Ook onze grote jongens boekten een regelmatige 12-8 zege op de Kroonschijf. 2 zeges van Dick en alweer Eric waren voldoende. Voor de rest hield iedereen zich aan de opdracht van Gijs n.l. remise spelen dan is er altijd wel 1 of 2 die winnen.